Elfsborg kryssade på nytt i USA – efter Karlssons volleyträff

Elfsborg var i underläge mot Atlanta United i början av den andra halvleken.
Då såg Jesper Karlsson med en fin volleyträff till att skriva slutresultatet till 1-1.

Tidigare i veckan spelade Elfsborg 0-0 mot Nashville SC under sitt träningsläger i USA. Natten till söndag, svensk tid, var det återigen dags för Borås-klubben att mäta sig med amerikanskt motstånd. Den här gången var det Atlanta United som stod på andra planhalvan.

Trots flera målchanser och en händelserik första halvlek var det mållöst när domaren blåste av första 45.

Atlanta fick en fin start på den andra halvleken och tog ledningen efter 53 minuters spel. Amerikanarnas ledningsmål väckte boråsarna och kvitteringen kom på volley från Jesper Karlsson, framspelad av Simon Strand.

Slutresultat: 1-1.

Matchen var Elfsborgs tredje och sista under vistelsen i USA och laget åker hem till Sverige i morgon, måndag.

Publicerad 2020-02-02 kl 08:30