POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Elfsborg om Linderoth: "Vi ska göra allt för att han ska spela här"

Örgryte gav sig häromdagen in i jakten på landslagsmittfältaren Tobias Linderoth. Men Göteborgsklubben kan räkna med hårt motstånd från Elfsborg.

- Jag är helt ointresserad av vad Örgryte har att komma med. Den dagen "Tobbe" flyttar hem till Sverige kommer vi att göra allt för att han ska spela här, säger Elfsborgs klubbdirektör Stefan Andreasson till FotbollDirekt.se

Örgrytes sportchef Dick Last meddelade på fredagen att klubben varit i kontakt med Tobias Linderoth och hoppades på att det faktum att han spelat tillsammans med Marcus Allbäck i både FC Köpenhamn och landslaget skulle göra att Linderoth skulle lockas till klubben.
- Min uppfattning är att han vill flytta hem och har absolut inte stängt dörren till oss, utan är smickrad över att fler klubbar är intresserade. Helt klart hade han varit väldigt nyttig för oss, sade Last till GP.

Linderoth, som har ett förflutet i Elfsborg och som har huset kvar utanför Borås har tidigare sagt att han gärna spelar för Magnus Haglund i Elfsborg.
- Magnus brinner och har en idé som han tror stenhårt på. För mig är det avgörande, sade Linderoth tidigare i veckan till TT.

Och Andreasson lämnar klara besked när FotbollDirekt ringer upp.
- Det är ingen förändringar jämfört med det jag sade i tidningarna tidigare i veckan. Kolla där vad jag sa. Men den dagen Tobbe flyttar hem Sverige kommer Elfsborg att göra allt för att han ska spela här.

Publicerad 2009-05-17 kl 15:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå