Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elm om framtiden: "Pratat men inte kommit fram till något"

Foto: SCANPIX

Rasmus Elms kontrakt med Kalmar löper ut till sista juni.  
Någon förlängning är inte spikad.
- Vi har pratat men inte kommit fram till något än, säger han till 24Kalmar. 

Inledningen på allsvenskan har inte alls slagit ut som Rasmus Elm hade tänkt sig. Det har bara blivit tre matcher från start och ett inhopp för den meriterade 28-åringen på Kalmar FF:s elva matcher. 

- Helst av allt skulle jag velat ha spelat varenda match men så har det inte riktigt blivit. Jag är bara lite trött och sur nu för att det inte är så bra som jag hade önskat, säger han till 24Kalmar. 

Om det blir några fler matcher i Kalmar-tröjan efter att hans avtal med klubben löper ut den 30 juni är i dagsläget oklart. 

Klubbens sportchef Thomas Andersson Borstam, berättar för 24Kalmar, att en dialog förs med Elm just nu men att Elm själv vill ha en tidsfrist till efter sista matchen innan EM-uppehållet mot Falkenberg.

– Bollen ligger hos Rasmus men vi är inte nära ett avslut än. Det gäller att vara nyanserad i det här läget, Rasmus vet var han har oss, säger han till 24Kalmar.

Elm bekräftar att en dialog förs med klubben, men är förtegen om sin framtid.

– Vi har pratat men inte kommit fram till något än. Det håller jag för mig själv än så länge. Grunden är ju att kunna spela, sedan får vi se, det är alltid två parter, ibland fler.

Publicerad 2016-05-27 kl 10:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons