Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Engvall: "Jag skulle gärna vara kvar i Djurgården"

Allsvenskan

Två matcher återstår - sedan går låneavtalet med Djurgården ut.
Gustav Engvall återvänder inom kort till Bristol City men medger att framtiden är oviss.
- Jag ska med på träningslägret, sedan vet jag inte vad som händer, säger han till Fotbollskanalen.

1:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Gustav Engvall tycks ha bevarat den fina formen från vårsäsongen. Djurgården besegrade Kalmar med 4-1 i den allsvenska omstarten och Engvall kom med i målprotokollet på nytt. Han är nu uppe i sju gjorda mål på 13 matcher.

Låneavtalet med Djurgården löper ut den 16 juli och efter matcherna mot Sundsvall och Östersund åker han till Teneriffa för att ansluta till Bristol Citys trupp igen.

- Det senaste jag har hört är att jag ska med på träningslägret med Bristol. Sedan vet jag inte vad som händer, jag ställer mig också den frågan, säger han.

Vad vill du själv?
- Jag känner att Djurgården kan fortsätta vinna matcher, vara med i toppen och att jag bidrar en del så jag skulle gärna vara kvar. 

ANNONS

Gustav Engvall har två år kvar på kontraktet med den engelska klubben, som slutade på 17:e plats i Championship den gångna säsongen. Bristol Citys tränare Lee Johnson har tidigare förklarat att man kallar tillbaka svensken för att utvärdera och diskutera hans situation inför höstsäsongen.

- Jag kan bara påverka genom att säga vad jag tycker, de har signat en ny anfallare nu och har två som de signade förra säsongen så att få en chans där nu känns svårt. Men så klart, det är fortfarande den klubben jag tillhör, säger Engvall.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-04 kl 10:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto