Erabi tvåmålsskytt för Hammarby - som besegrade Seattle Sounders

Jusef Erabi fortsätter att göra mål på försäsongen.
19-åringen blev under lördagen matchhjälte för Hammarby med sina två mål mot Seattle Sounders.

Hammarby är för närvarande i Marbella, Spanien på försäsongsläger. Under lördagen testades man mot MLS-motstånd i form av Seattle Sounders.

Då klev Viktor Djukanovic, 18, fram och presenterade sig som målskytt.

Montader Madjed tog sig runt längs högerkanten och snett inåt bakåt hittade han in till Viktor Djukanovic som i sin debut satte dit 1-1 precis innan paus.

I inledningen av den andra halvleken tog Hammarby ledningen. Man satte en hög press mot Seattles backlinje som slarvade och Jusuf Erabi kunde säkert placera in 2-1-målet från nära håll.

Trots Seattles kvittering till 2-2 skulle Hammarby vinna och Jusuf Erabi blev tvåmålsskytt när han i minut 87 från nära håll nästan snubblade in segermålet. Från knästående position på mållinjen forcerade 19-åringen i bollen.

Det var Hammarbys andra raka seger på försäsongen efter att ha vunnit mot Sandviken på Kanalplan tidigare i januari.

Härnäst ställs Hammarby mot Jeonbuk Hyundai på torsdag, 2 februari.

Hammarbys startelva: Dovin - Karlsson, Kurtulus, Pinas, John - Demirol, Hammar, Besara - Madjed, Gül, Djukanovic.

Publicerad 2023-01-28 kl 18:17