Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Eriksson med gråt i halsen: ”Ber om ursäkt för det vi ställt till med”

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Adam Eriksson var en av de spelarna som stannade i mixade zonen för att prata med media efter att Helsingborgs IF åkt ur allsvenskan.
- Det är katastrof. Det är inte mycket annat man kan säga.

Helsingborgs IF är ute ur allsvenskan under söndagen, och vänsterbacken Adam Eriksson stod i mixade zonen efter matchen mot Halmstad, med blicken ner i golvet och nära till tårar.

- Det är katastrof. Det är inte mycket annat man kan säga. För klubben, för fansen, och för allt folk i stan. Jag kan inte göra annat än att be om ursäkt för det vi har ställt till med.

- Jag är fruktansvärt besviken och tar allt mitt ansvar och ber om ursäkt till fansen, eftersom jag har varit med en stor del av säsongen.

Frågan är då hur Helsingborgs IF kunde släppa in två sena mål, då de redan vid 1-1 hade åtminstone en förlängning att vänta.

- Ingen aning. Ingen bra match alls från vår sida.

Eriksson säger att 1-1-målet påverkade laget alldeles för mycket.

- Då är vi tillbaka på 0-0 igen och har en förlängning framför oss. Då får vi inte gå ner oss för att vi släpper in ett mål. Och släppa in 2-1 också, det är alldeles för dåligt.

- Det är möjligt att vi ville matchen, men vi hade en hel förlängning framför oss som jag tror vi hade en stor chans att kunna vinna i också. Vi måste vara lite kylig i sådana lägen och inte bli för påverkade av ett mål.

Publicerad 2016-11-21 kl 06:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER