Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Eriksson om att Une Larsson och Chilufya ryktas bort: "Betyder extremt mycket för oss"

Allsvenskan

Midtjylland vill ha Edward Chilufya.
Magnus Eriksson hoppas att den snabbe yttern blir kvar i Djurgården.
- Han är en spelare som betyder extremt mycket för oss, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Det ryktas om flera spelare både in och ut i Djurgården. På fredagen gjorde klubben klart med 18-årige Arnold Eba, från Kamerun. Samtidigt uppger Aftonbladet att grekiska Panaitolikos vill ha mittbacken Jacob Une Larsson och Ekstra Bladet skriver att Midtjylland är ute efter yttern Edward Chilufya.

- Jag läste precis att vi har gjort klart med Arnold Eba. Han var ju här innan årsskiftet, men jag såg bara en träning som han var med på. Han var mest med U21-laget. Så jag vet inte så mycket om honom, men jag har hört att han gjort bra ifrån sig och är spännande. Bosse (Andersson, sportchef) brukar ju ha ett bra öga för vilka han ska ta in, säger lagkapten Magnus Eriksson.

ANNONS

Hur ser du på uppgiften om att Jacob Une Larsson är på väg till Grekland?
- Han har varit en kulturbärare här i Djurgården under lång tid. Han är en väldigt fin person och en bra spelare, och det är klart att det alltid kommer att ryktas om intressanta spelare. Sedan är det klart att han någon gång kanske vill testa vingarna utomlands. Men jag är väldigt glad över att han tillhör oss i dag.

Är det viktigt att behålla Chilufya?
- Han har något som är väldigt svårt att hitta, han är extremt bra i en mot en. Där är han otroligt vass. Så han är en spelare som betyder extremt mycket för oss. Att det skrivs om honom är ju glasklart med tanke på hur han har gjort det. Han är en viktig spelare för oss, men samtidigt är Djurgården större än bara en spelare - men det är klart att han är en viktig spelare för oss.

ANNONS
Publicerad 2022-01-21 kl 15:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto