Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Erlingmark skadad - tvingas till operation: "Klart att det suger"

Foto: Bildbyrån.

August Erlingmark ser ut att missa säsongsavslutningen.
Blåvitt-talangen bröt ett ben i handen under träning.
- Det är klart att det suger, säger han till Fotbollskanalen.

Under gårdagens möte mellan Östersund och IFK Göteborg spelade August Erlingmark matchen med en hårt tejpad hand. Anledningen var den skada han ådrog sig på lördagens träning.

Nu tyder det mesta på att söndagens förlustmöte blir säsongens sista match.

- Röntgen visar att ett mellanhandsben i vänster hand är av och att det behövs en operation. Tråkigt för ”Agge”, men vi hoppas att han ska vara tillbaka fullt ut då träningen åter startar i början av december,  säger fysioterapeuten Fredrik Larsson i en kommentar på klubbens hemsida.

August Erlingmark själv har inte gett upp hoppet.

- Det är klart att det suger om det skulle bli så (att förlusten mot ÖFK blev sista matchen). Speciellt för egen del, då känner jag ju att jag avslutar säsongen med en dålig prestation och det är inte kul. Jag tycker ändå jag varit bra, men i går gick det sämre. Det är så klart lite tråkigt. Men vi får se om det blir något mot Sundsvall, jag hoppas ju det.

Vad var det som hände på träningen?
- Jag tror att sprang ihop med någon och fastnade med handen i tröjan. Sedan fick jag ett skott eller en crossboll på samma hand, med kanske 30 sekunders mellanrum. Två smällar som gjorde det.

Hur gick det att spela mot Östersund?
- Det var lugnt. fokuset låg så klart extra på handen, men det gick okej. Jag blev bedövad och så där. Det påverkade mig inte alltför mycket.

Publicerad 2017-10-23 kl 20:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons