Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Eskelinen till Sundsvall: "Vill ta upp kampen"

Foto: Gif Sundsvall.

William Eskelinen är klar för Sundsvall.

Gif Sundsvall förstärker på målvaktssidan.
William Eskelinen har skrivit på ett treårskontrakt.
- För min egen del vill jag självklart ta upp kampen med Tommy om förstaplatsen, säger han i ett pressmeddelande.

Förre Hammarby-målvakten William Eskelinen var under fjolåret utlånad till Enskede och Aspudden Tellus. Nu står det klart att han lämnar Stockholmsklubben, efter att hans kontrakt löpt ut, och han skrivit ett treårigt avtal med Gif Sundsvall. Det meddelade Sundsvall i ett pressmeddelande på tisdagen.

- William är en mycket intressant målvakt som vi ser stor potential hos. Han är ung och har helt rätt förutsättningar för att utvecklas tillsammans med oss här i GIF Sundsvall. Vi är mycket glad över att ha kommit överens om en framtid med William, säger sportchefen Urban Hagblom i en kommentar.

Kontraktet med Eskelinen är skrivet över tre år och 20-åringen hoppas nu kunna ge Tommy Naurin en match om positionen mellan stolparna.

- Det känns jättebra att vara klar för GIF Sundsvall och jag är glad över att var här. Mina förväntningar på kommande säsong är att laget ska fortsätta att utvecklas och spela vårt eget spel. För min egen del vill jag självklart ta upp kampen med Tommy om förstaplatsen som målvakt. Det känns som Sundsvall verkligen tror på mig och jag är glad över det intresset, säger han.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-01-24 kl 15:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons