Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

EXTRA: Alm blir assisterande tränare i AIK

Allsvenskan

Andreas Alm blir assisterande tränare i AIK. Alm kommer till AIK i årsskiftet och stannar i klubben i tre år.
- Det känns otroligt roligt att komma tillbaka till AIK och all den kraft som finns i klubben, säger han till AIK:s hemsida.

Andreas Alm lämnar division två-laget Eskiltuna City för att bli assisterande tränare till Mikael Stahre i AIK.
- Det känns otroligt roligt att komma tillbaka till AIK och all den kraft som finns i klubben. Micke Stahre är en tränare och en person som lyser av energi och är väldigt inspirerande, säger Andreas Alm.

Andreas Alm var mycket nära att ta upp Eskiltuna City till division ett förra säsongen men det sprack på målskillnad. Mikael Stahre är otroligt nöjd med värvningen.
- Andreas är en profil som kompletterar mig på flera plan - såväl som person som tränare. Han har en gedigen erfarenhet och var redan som spelare en reflekterande person och ledartyp. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med honom.

ANNONS

Alm var, innan AIK kom in i bilden, klar för ett jobb som experkommentator på TV4 där han främst skulle ägna sig åt svensk fotboll - allsvenskan, svenska cupen och Superettan.
- Han är en av sveriges absolut bästa fotbollsexperter. Han har stenkoll, är noggran och har bra analytisk förmåga, sa TV4:s fotbollschef, Emir Osmanbegovic till Resumé, efter värvningen.

AIK:s nye sportchef Björn Wessman motiverar valet av Alm.
- Andreas Alm kompletterar med sin personlighet, spelar - och tränarbakgrund Mikael Stahre på ett sätt som gör att tränarteamet blir dynamiskt.

Publicerad 2008-11-27 kl 19:38
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto