POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Extra-halvleken i MFF:s match visas inte

Foto: Bildbyrån.

MARBELLA/STOCKHOLM. Malmö FF:s match mot Sparta Prag spelas tre gånger 45 minuter.
Men den sista halvleken kommer inte att visas på tv.
- Det är på Sparta Prags begäran, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson till Fotbollskanalen.

Under onsdagens träning meddelade Malmö FF, en kvart in på passet, att träningen skulle var stängd för media. De senaste dagarna har Martin Raschick, spion för Wolfsburg, befunnit sig på MFF:s träningar, där han bland annat har hävdat att han inte är spion – utan journalist.

- Jag blir inte överraskad över det. Han representerar Wolfsburg. Om han inte kommer tillbaka med ens några smulor så skulle de flått honom levande. Jag jobbar inte så, sådan är inte jag som människa. I min värld är det inte sportsligt, sa Tomasson om Wolfsburg-spionen då.

Malmö FF möter i dag, torsdag, Sparta Prag i en träningsmatch i Marbella. Matchen kommer att spelas tre gånger 45 minuter, men den sista halvleken kommer inte visas på tv.

- Det är på begäran av Sparta Prag. Vi fick igenom att vi skulle spela tre gånger 45 vilket är jättebra men de ville bara att två gånger 45 skulle visas. Vi har inte stoppat sista halvleken, säger sportchefen Daniel Andersson till Fotbollskanalen.

Det beror inte på spionen?
- Nej, han lär ju sitta där i dag också och det är inte så att det är stängt för alla. Nu får ju skrivande media sitta kvar.

Mötet mellan MFF och Sparta Prag börjar 15.30 och visas på C More.

Publicerad 2020-02-06 kl 14:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå