Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/FALKENBERGS FF

Falkenberg på väg att värva från PSV

Foto: TT

Falkenbergs FF

Förra säsongens överraskning i allsvenskan Falkenberg, vill knyta till sig förre PSV-spelaren Alexander Jakobsen.
– Vi kommer erbjuda ett kontrakt, säger sportchef Håkan Nilsson till Fotbollskanalen.

Jakobsen är en offensiv mittfältare som har representerat de flesta danska U-landslag, men har även spelat för Egyptens U20-landslag. 20-åringen har inte gjort någon match för A-laget i PSV, men har fått namnet ”den danske Ronaldinho” efter en omtalad reklamfilm.

– Det är en snabb och teknisk spelare. Han har sett bra ut och vi kommer att erbjuda honom ett kontrakt. Sen är det långt kvar från att ett kontrakt erbjuds till att en spelare tackar ja. Men vi har goda förhoppningar, säger Nilsson.

Anfallsjakten går vidare för Falkenberg. Mahmoud Eid får vänta på besked, medan Adam Duda redan fått beskedet att han kan söka sig vidare i jakten på en ny klubbadress. Victor Rotting från Elfsborg anländer till Falkenberg under måndagen.
– Victor kommer att vara med oss under måndag-tisdag och träna. Sedan får vi se. Men prio för oss nu är att få in en anfallare, säger Nilsson.

Klubben har även ett annat anfallsspår – ett spår som Håkan Nilsson inte vill prata mer om.

Godsway Donyoh, anfallaren från Manchester City, har även han varit inblandad i jakten på nya spelare. Hans kompis Enoch Kwakwa som har varit i Falkenberg ett par dagar stannar veckan ut.
– En ytterback, yttermittfältare. Han kom och hälsade på Godsway och frågade om han fick vara med. Vi får se vart det tar vägen, säger Nilsson.

Publicerad 2015-02-09 kl 12:02

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER