Förre Djurgårdsspelaren målskytt - men Falkenberg tappa de och föll

Falkenbergs FF

Falkenberg föll mot danska Lyngby men glädjande ändå för de gula så gjorde nyförvärvet Godsway Donoh sitt första mål.

I den första halvleken mellan Falkenberg och Lyngby tog hemmalaget ledningen sedan Adam Eriksson spelat fram Godsway Donoh. Det var den förre djurgårdarens första mål sedan han skrev på klubben.

Ledningen skulle dock inte stå sig. I den andra halvleken vände de danska gästerna och gjorde två mål från fasta sistuationer. Först efter en hörna och sedan 2-1 efter att 1-0-framspelaren Eriksson orsakat en straff.

Nyförvärvet Andres Thorleifsson var inte med i truppen men väntas vara med i nästa match. Mot Gais på onsdag.

Falkenbergs startelva: Otto Martler - Rasmus Sjöstedt, Per Karlsson, Tibor Joza, Adam Eriksson - Christoffer Carlsson, Anton Wede, Carl-Oscar Andersson, Johannes Vall - Stefan Rodevåg, Godsway Donyoh

Publicerad 2014-02-08 kl 18:22