POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Faltsetas har bänkats sista tiden: "Man blir förbannad"

Foto: Bildbyrån

Alexander Faltsetas har blivit förpassad till bänken den senaste tiden.
Det är han inte helt nöjd över.
- Man blir förbannad. Så är det. Jag lever för fotboll, säger 32-åringen till GP.

Alexander Faltsetas var helt given på Häckens mittfält de första 18 omgångarna i allsvenskan. Men i de senaste tre omgångarna har han inlett på bänken varje match och 32-åringen har bara fått göra två kortare inhopp.

En situation han inte är helt nöjd med.

- Man blir förbannad. Så är det. Jag lever för fotboll. Jag andas fotboll. Jag har en väldig passion, det är mycket känslor. Jag visar mina känslor utåt. Det är tufft, det är det, säger han till GP.

Han erkänner att det är tufft, men tror också att det vänder snabbt och att det bra är att köra på.

- Det är en helt ny situation för mig. Som sagt, jag vet vad jag kan. Jag har gjort väldigt många matcher. Det är bara att köra. Jag känner mig fräsch, menar Faltsetas.

Tränaren Andreas Alm menar att han har flera bra alternativ på mittfältet med Faltsetas, Erik Friberg och Gustav Berggren, som är den som tagit Faltsetas plats på mittfältet.

- Det är precis samma konkurrens som det har varit sedan jag kom, i fjol och i år. Just nu har jag valt att spela Gustav i stället för Faltsetas. Det är tufft för den som är utanför av dem tre. Alla fattar att det är tre allsvenska spelare av hög klass, säger Alm till GP.

Häcken spelar senare på söndagen mot AFC Eskilstuna, en match som visas på C More Live 2 och streamas på cmore.se, med matchstart 15.00.

Publicerad 2019-08-25 kl 10:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå