Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fejzullahu kan lämna Kalmar - avtalet på väg ut: "Sugen på att testa något nytt"

Allsvenskan

Erton Fejzullahu har utgående kontrakt med Kalmar.
Nu öppnar han för en flytt efter säsongen. 
- Jag är mer sugen på att testa något nytt, säger han till Fotbollskanalen.

3:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Kalmars möte med Sundsvall i spelaren ovan.

Erton Fejzullahu, 30, anslöt förra sommaren till Kalmar FF för ett kontrakt över säsongen och skrev därefter på ett nytt avtal över den här säsongen. 30-åringen inledde den här säsongen i startelvan, men hade sedan återkommande skadeproblem och missar till helgen mötet med Norrköping med anledning av ryggproblem. 

- Det har låst sig lite. Jag har lite ont, vilket gjort att jag inte kunnat spela. Vi hoppas på att det blir bättre snart. Vi ska undersöka det och söker tid för att få en undersökning av någon som är specialiserad på rygg. Vi får nog en tid i början av nästa vecka, säger han till Fotbollskanalen. 

ANNONS

Han är inte orolig över att det ska röra sig om något allvarligt. 

- Jag är inte orolig. Jag har haft ont jättelänge, men spelat med det. Det är mer att det börjat göra mer och mer ont, så det är därför vi har stannat upp med att spela för att undersöka det, så att jag kan bli hundra procent frisk. 

Fejzullahu utesluter inte en comeback före säsongens slut. 

- Jag ska nog klara någon match till, än har jag inte kastat in handduken. 

Efter säsongens slut går även Fejzullahus kontrakt ut och han blir tillgänglig marknaden. I fjol öppnade han vid samma tidpunkt för en flytt utomlands, men stannade då. 

- Det var som planerat förra året. Jag kom in förra säsongen under sommaren och skrev sedan på för ett år till. Nu får vi se, det är fem omgångar kvar och sedav får vi se vad jag vill och vilka alternativ som finns, säger han. 

ANNONS

- Jag kommer inte att ha någon stress. Det blir först en välbehövlig semester och sedan får vi se vad som finns på bordet när det väl börjar närma sig ett nytt år, fortsätter han. 

Anfallaren kan både tänka sig att stanna i Kalmar, men även testa på något nytt äventyr utomlands. 

- Jag hade alternativ förra året också, men det var inget som var lockande eller bra nog för att flytta. Det är klart att det är intressant, men det ska också passa med det sociala, vara ett land där man trivs och där fotbollen är någorlunda bra, säger han. 

- Det finns möjlighet för det med (att stanna i Kalmar). Jag stänger inga dörrar för det, men samtidigt är jag mer sugen på at testa något nytt. Det är så tankarna går, fortsätter han. 

Fejzullahu är i år noterad för tre mål på 18 matcher i allsvenskan. Kalmar är tia i tabellen och har nio poäng ner till BP på negativ kvalplats i serien.

ANNONS
Publicerad 2018-10-18 kl 10:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto