Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fem spelare jagas - Mjällby släpper inte alla

Upp till fem ordinarie spelare i Mjällby jagas av utländska klubbar. Men klubben tänker inte släppa iväg fler än två-tre.

Mjällbys framfart i allsvenskan har inte gått obemärkt förbi för andra och större klubbar. Uppgifter har gjort gällande att spelare som Tobias Grahn och David Löfquist också jagas av utländska klubbar, förutom Mostapha El Kabir och Patrick Osiako. Även kring Jesper Westerberg ska det finnas intresse från utlandet.

Men att alla försvinner håller klubbens ordförande Jörgen Martinsson som uteslutet. - Klart det spelar roll hur mycket pengar det handlar om men två, max tre spelare lämnar föreningen inför nästa allsvenska säsong, säger Martinsson till Sydöstran.

Tidigare har Martinsson bekräftat att Mostapha El Kabir är mycket nära en övergång till en utländsk klubb och att Patrick Osiako också är borträknad i praktiken.
Men när det gäller övriga spelare har varken Martinsson eller klubben kommit med någon bekräftelse. Däremot erkänner han att det finns klubbar som jagar spelarna.
- Det finns intresse för flera av våra spelare, säger Martinsson till tidningen.

Publicerad 2010-11-08 kl 13:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons