Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fem spelare jagas - Mjällby släpper inte alla

Allsvenskan

Upp till fem ordinarie spelare i Mjällby jagas av utländska klubbar. Men klubben tänker inte släppa iväg fler än två-tre.

Mjällbys framfart i allsvenskan har inte gått obemärkt förbi för andra och större klubbar. Uppgifter har gjort gällande att spelare som Tobias Grahn och David Löfquist också jagas av utländska klubbar, förutom Mostapha El Kabir och Patrick Osiako. Även kring Jesper Westerberg ska det finnas intresse från utlandet.

Men att alla försvinner håller klubbens ordförande Jörgen Martinsson som uteslutet. - Klart det spelar roll hur mycket pengar det handlar om men två, max tre spelare lämnar föreningen inför nästa allsvenska säsong, säger Martinsson till Sydöstran.

Tidigare har Martinsson bekräftat att Mostapha El Kabir är mycket nära en övergång till en utländsk klubb och att Patrick Osiako också är borträknad i praktiken.

Annons
Men när det gäller övriga spelare har varken Martinsson eller klubben kommit med någon bekräftelse. Däremot erkänner han att det finns klubbar som jagar spelarna.
- Det finns intresse för flera av våra spelare, säger Martinsson till tidningen.
Publicerad 2010-11-08 kl 13:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto