Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fick sparken av Dalkurd - nu har Valentic gjort klart med nytt tränarjobb

Allsvenskan

Han fick sparken av Dalkurd.
Nu har Azrudin Valentic hittat ett nytt jobb i den danska andraligan.
- I Azrudin Valentic får vi en mycket engagerad tränare, säger Fremad Amagers sportchef Timur Daguev till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Förra säsongen var Azrudin Valentic, tillsammans med Olof Mellberg, tränare för Brommapojkarna när klubben tog steget upp till allsvenskan. Men efter uppflyttningen lämnade duon Stockholmsklubben.

Valentic tog då över Dalkurd, som också hade avancerat till allsvenskan. Men tränaren blev inte långvarig i klubben. I slutet av maj meddelade Dalkurd att klubben och tränaren gått skilda vägar.

"Inledningen av årets allsvenska säsong har inte överensstämt med Dalkurd FF:s förväntningar och krav på verksamheten. Med anledning av detta har Dalkurd FF beslutat att en förändring är nödvändig", skrev klubben då i ett pressmeddelande.

ANNONS

Sedan dess har Valentic varit utan uppdrag men nu, ett halvår senare, har han fått ett nytt jobb.

På sin hemsida meddelar den danska andradivisionsklubben Fremad Amager att Valentic tar över klubben.

- I Azrudin Valentic får vi en mycket engagerad tränare som har fokus på att utveckla de unga talangerna och få ut deras potential. Valentic är en internationellt orienterad tränare som har viktiga erfarenheter från Sverige och vi förväntar oss att dessa ska vara med och infria de höga ambitioner som vi har, säger sportchefen Timur Daguev.

Efter 15 spelade omgångar ligger Fremad Amager på åttonde plats i ligan.

Publicerad 2018-10-31 kl 13:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto