Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Finndell tvingades tacka nej till avgörande U21-samlingen: "Kanske kommer fler chanser"

Allsvenskan

Hampus Finndell har imponerat i allsvenskan under våren.
Men när U21-landslaget skulle spela avgörande EM-kvalmatcher tvingades han tacka nej.
- Det var väldigt, väldigt tråkigt och inget jag ville. Men det kanske kommer fler chanser för mig, säger Finndell till Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån.

Hampus Finndell har haft en spikrak kurva uppåt i sin karriär sedan början av förra säsongen.Djurgårdsmittfältaren vände hem till Sverige och Djurgården efter en vända i Nederländska Groningen 2018, men väl i Sverige lossande det aldrig riktigt för honom. Det var inte förrän inför säsongen 2021 som han återvände till Stockholmsklubben från ett lån i Dalkurd, och överraskade de flesta när han tog en ordinarie startplats på Djurgårdens innermittfält brevid Rasmus Schüller och Magnus Eriksson.

Därefter har Finndell gått från klarhet till klarhet, men dessvärre tvingades han tacka nej till U21-landslaget avgörande EM-kval matcher under junisamlingen.

ANNONS

- Det var väldigt, väldigt tråkigt och inget jag ville. Men det kanske kommer fler chanser för mig, säger Finndell till Aftonbladet och fortsätter:

Vidare berättar Finndell, som ryktats vara på väg bort från Djurgården i sommar, att han inte tänker lämna bara för att lämna. Det måste vara något speciellt som presenteras för honom.

- Jag har alltid haft en barndomsdröm och velat se hur långt jag kan ta mig, men jag har ingen panik för fem över. Jag trivs väldigt, väldigt bra här och värderar det här otroligt högt. Jag har kämpat hårt för det och nu har det kommit så jag vill ta tillvara på det.

Aftonbladet och Djurgårdens IF har hört av sig till Fotbollskanalen om att det skett ett missförstånd parterna emellan. Det var U21-landslaget Hampus Finndell tackat nej till, inte A-landsaget som Aftonbladets original artikel hävdade, och därav har texten ändrats om till att Finndell tackade nej till U21-landslaget.

ANNONS
Publicerad 2022-06-26 kl 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto