Förlust för Sundsvall - Västerås skrällde på bortaplan

Fjolårets succélag i allsvenskan mot superettans nykomling.
Det slutade med en skräll.
Västerås bortabesegrade Sundsvall med 2-1.

Västerås SK bortabesegrade på fredagskvällen Gif Sundsvall i en träningsmatch inför den stundande allsvenska säsongen. Efter en mållös första halvlek satte Emir Smajic ledningsmålet då han dök upp på den bortre stolpen och rullade in 1-0. Bara minuterna senare kom också 2-0, den här gången genom Calle Svensson på hörna.

Maic Sema reducerade med pannan med tio minuter kvar att spela, men närmre än så kom inte Sundsvall.

I Sundsvall spelade nyförvärvet Pa Konate från start.

Sundsvalls elva, enligt Sundsvalls Tidning: Saxton – Gracia, Björkander (ut, 85), Blomqvist (ut, 65) – Tamimi, Batanero, Ciércoles (ut, 45), Konate (ut, 45) – Berg (ut, 65), Hallenius, Sema.

Västerås: Fagerström – Persson, Svensson, Berisha (ut, 74), Florén – Ljevar (ut, 45), Ottosson (ut, 82), Johansson – Span (ut, 89), Safari (ut, 89), Tronêt (ut, 67).

Publicerad 2019-03-01 kl 21:56