Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Förre Liverpoolspelaren bryter med Örebro"

Förre Liverpooltalangen Astrit Ajdarevic bryter med Örebro, enligt Nerikes Allehanda. Tidningen skriver att han utnyttjar en klausul som löser honom i förtid från kontraktet.

Ingen av parterna vill kommentera det påstådda uppbrottet, men NA erfar att orsaken ska vara delade uppfattningar om hur hög lön spelaren ska få. När Ajdarevic värvades i somras förhandlade han till sig en månatlig betalning på strax under 30 000 kronor, vilket med allsvenska mått inte är särskilt mycket. Särskilt inte med tanke på att 20-åringen svarat för flera viktiga mål i jakten på en Europaplats.

I avtalet ska, rapporterar NA, även en klausul ha tagits med som ger såväl spelare som klubb rätt att häva avtalet inom sex månader så länge detta meddelas före säsongens slut. Den möjligheten ska Ajdarevic ha utnyttjat, vilket gör att han nu kan flytta till vilket annat lag som helst.

- Det har jag inte hört någonting om, säger sportchefen Lennart Sjögren, till Nerikes Allehanda.

Även Ajdarevic själv är förtegen när ämnet kommer på tal.

- Jag har inga kommentarer. Jag kan inte snacka om sådana saker, säger Ajdarevic.

- Jag trivs bra med spelarna, tränarna och alla runt omkring. Med tanke på min bakgrund som spelare så är jag nöjd med min speltid. Sixten och Lasse har hjälpt mig med många bitar och det uppskattar jag, säger han.

Publicerad 2010-10-27 kl 15:14
Annons
Annons
Annons