FÖRSÄSONGSKOLLEN: Sköld tvåmålsskytt och Kalmar nätade igen

Efter att ha blivit nollade i två raka matcher hittade Kalmar rätt igen när Mjällby var på besök.
I Åtvidaberg blev Viktor Sköld tvåmålsskytt.

Viktor Sköld.

Kalmar FF - Mjällby 2-1
Redan efter två minuter tog KFF ledningen hemma mot Mjällby när Romario nickade in bollen. I den andra halvleken kvitterade Mjällby. Men det oavgjorda resultatet skulle snabbt gå tillbaka till en Kalmar-ledning när Marcus Antonsson målade och gav hemmalaget segern.

Lokomotiv Moskva - Elfsborg 2-0
Jon Jönsson var tillbaka i startelvan när Elfsborg föll mot Lokomotiv Moskva. Matchen var den sista på klubbens träningsläger i Spanien, där man även förlorade de tidigare två. Bägge målen mot Lokomotiv kom i första halvlek. Barinov satte 1–0 bakom Kevin Stuhr-Ellegaard innan stjärnanfallaren, Roman Pavlyuchenko satte 2–0.

Åtvidabergs FF – FC Linköping City 4-0
Åtvid hade inga problem med division två-laget Linköping City på hemmaplan. Znar Renjbar gav hemmalaget ledningen i den första halvleken och i den andra fyllde Viktor Sköld på med två baljor och David Lundgren gjorde ett.

Publicerad 2015-02-10 kl 21:48