Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Försvarslucka i TFF efter avhopp

Trelleborg hoppades på att Jens Sloth skulle fortsätta också kommande säsong men nu har han bestämt sig för att sluta och det har lämnat en svårfylld lucka.

- Vi har ventilerat ett och annat namn och sonderat terrängen. Men vi är inte framme i något skarpt läge och håller inte på med några förhandlingar. Vi har en del spelare vi förhör oss om, säger assisterande tränaren Alf Westerberg till Trelleborgs Allehanda.

Denne tycker att det är synd att Sloth inte valt att fortsätta men enligt honom är det inte helt givet att det blir en mittback som han blir ersatt av.
- I första hand är det en mittback men det kan bli en annan variant också. Vi får se vad som är åtkomligt. De flesta av våra försvarare är mångsidiga. Men i första hand söker vi en mittback, säger Westerberg till tidningen.

Sloth säger sig ha varit tämligen upptagen den senaste tiden och hade därför svårt att meddela Trelleborg sitt beslut att lägga av på elitnivå.
- Jag hade mycket tentor och det var inget givet val för mig att sluta. Jag vill plugga full fart och spela i Höör nu. Det har varit jätteroligt att spela i höst men nu tycker jag det känns rätt att sluta. Man ska följa sitt hjärta och detta känns rätt, säger Sloth till Trelleborgs Allehanda.

Han inser dock svårigheten som han försatt laget i med tanke på hans sena besked.
- Det är viktigt att de får in någon snart eftersom serien börjar redan i mars.

Publicerad 2009-12-18 kl 10:49
Annons
Annons
Annons