Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fortfarande inget besked om Langer: "Vi har börjat se oss om"

Allsvenskan

Den 15 juli går Michael Langers kontrakt med IFK Norrköping ut.
Klubben väntar fortfarande på ett besked om målvaktens framtid.
Vi vet inte hur det blir med Langer. Vi vill ha besked så snart som möjligt och det är nära men vi har börjat se oss om, säger ordföranden Peter Hunt till Folkbladet.

Foto: Bildbyrån

Michael Langer kom till IFK Norrköping förra sommaren efter att David Mitov Nilsson åkt på en allvarlig skada och värvningen har blivit lyckad. Den 15 juli går dock kontraktet ut och hans framtid har länge varit oviss. Nyligen förklarade Langer att han tvekar inför sitt beslut.

Langers agent Michael Serr sa följande till Fotbollskanalen för en vecka sedan:

- Under en lång tid såg det ut som att han skulle lämna när kontraktet går ut nu i sommar och då tittade vi på andra alternativ. Det har funnits intresse från två klubbar i Skandinavien och sen har vi fått in ett erbjudande från en klubb i Bundesliga. Men sen kom Norrköping med ett erbjudande om en förlängning.

ANNONS

- Michael skulle föredra ett kontrakt som löper över mer än ett år, i och med hans ålder. Först erbjöd Norrköping en förlängning på sex månader men då sa vi att han behövde minst ett år och då gick de med på det.

IFK Norrköping väntar fortfarande på ett besked från Langer, och nu berättar ordföranden Peter Hunt att man inlett sökandet efter en ersättare.

- Vi vet inte hur det blir med Langer. Vi vill ha besked så snart som möjligt och det är nära men vi har börjat se oss om, säger Hunt till Folkbladet.

- Jag vet inte om han förhandlar med andra klubbar. Vi vill fortfarande behålla honom. Langer har gjort det bra hos oss och är ett föredöme för våra unga spelare. Men kontraktet går ut 15 juli, det blir en aktivitet där om han försvinner.

Agenten Michael Serr menade att det är ett val mellan att förlänga med Norrköping och gå till Bundesliga-klubben som lagt fram ett erbjudande.

ANNONS

- Erbjudandet från Bundesliga-klubben är väldigt intressant och det är ett kontrakt över två år. Där blir han dock inte förstemålvakt, sa han för en vecka sedan.

Publicerad 2017-07-04 kl 20:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto