Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fortsatt bekymmersamt för Örebro

Allsvenskan

Tre avstängningar och skador gör att Örebro SK har problem med att få ihop full matchtrupp till matchen mot Helsingborg. Ett alternativ som diskuterats är att plocka hem BP-lånet James Framepong.

- Vi har pratat om det, men inte gjort något åt det. Det är väldigt viktigt att han får speltid där han är och BP har tuffa och intressanta matcher kvar. Men i värsta fall får vi göra det, säger tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

Problemet är att klubben inte kan plocka upp fler spelare från division 3-laget ÖSK Ungdom på grund av övergångsreglerna. Detta gör att Boström får sätta sitt hopp till att han får tillbaka några skadade spelare.

- Det är svårt att säga i dagsläget om någon kan hinna tillbaka. Oskar Johansson eller Robin Staaf skulle möjligtvis kunna bli tillgängliga.

- Egentligen tycker jag att vi har ganska bra koll på situationen. Det är visserligen tre avstängda, men sedan är det inte så hemskt många skadade.

ANNONS

Har ni drabbats av någon ny skada? - Nej, det har vi inte gjort, svarar Boström.

Trion Patrik Anttonen, Nordin Gerzic och Bertin Samuel Zé Ndille är avstängda.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-16 kl 11:11
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto