Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Förvånad om vi inte lägger ett Prica-bud''

Rade Prica har fått ett bud från Rosenborg och inväntar nu bud från Helsingborg, ett bud som nu lär vara på gång för att matcha den norska storklubben.

– Jag hade blivit mycket förvånad om Jesper Jansson inte lämnar ett bud, tror Rade Pricas gode vän Mattias Lindström till FotbollDirekt.se.

– Det är en klasspelare och en sådan som HIF ska bygga laget kring. Han har hjärta för Helsingborg och är en spelare som ska prestera direkt från dagen han skriver på.

Rade Prica berättar i onsdagens Helsingborgs Dagblad om att han har fått ett bud om att förlänga sitt kontrakt - som han har ett år kvar på - med Rosenborg.
– Jag har ännu inte tagit ställning till erbjudandet. Det finns lite att tänka genom innan jag kan ge Rosenborg ett svar, säger Rade Prica till Helsingborgs Dagblad. Om jag bestämmer mig för det kommer det inte att handla om ett kort kontrakt. Då blir det ett långt sådant och i så fall det sista i mitt liv.

– Jag håller dörren till HIF öppen. Det har jag alltid gjort. Dessutom lockar det att flytta tillbaka till Helsingborg, säger Prica.

En av hans bästa vänner i Helsingborg, Mattias Lindström, får intervjun uppläst för sig av FotbollDirekt:
– Det där har jag faktiskt inte läst. Jag ska träffa honom nästa vecka, då ska jag nog lyckas övertala honom om att komma hem. Han vill ju säkert hem till Helsingborg även om han trivs bra i Rosenborg, säger Lindström till FotbollDirekt.se.

– Men det är väl en förhandlingsfråga som alltid när man överväger klubbyten. Rosenborg har kommit med ett bud och HIF får komma med ett, jag förstår ifall han inte vill bestämma sig så fort.

Du är säker på att Helsingborg kommer lägga ett bud?
– Säker kan jag ju inte vara, men det skulle förvåna mig mycket om de inte gör det.

Hur ser du på en eventuell värvning av Prica?

- Precis som mig, Christoffer Andersson och Erik Edman så kommer han, om han kommer hem, att komma hem och brinna mycket för klubben, det finns inte en chans att han flyttar hem för att varva ner och ta det lugnt.

Mårthen Bergman

Publicerad 2011-09-28 kl 15:49
Annons
Annons
Annons