Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fotbollskanalen avslöjar: BP:s succéback närmar sig Blåvitt: "Fått ett bud"

Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Ludwig Augustinsson i kamp med Mikael Ishak.

Ludwig Augustinsson närmar sig IFK Göteborg.
BP har fått ett första bud på vänsterbacken.
- Vi funderar på om vi ska acceptera, säger Ola Danhard.

Fotbollskanalen.se har tidigare avslöjat att IFK Göteborg, AIK, Elfsborg, IFK Norrköping och två danska klubbar jagar Brommapojkarnas vänsterback Ludwig Augustinsson, 18. U21-försvararen har träffat de svenska klubbarna - och nu har BP fått in ett första bud.

- Vi har fått ett konkret bud från en allsvensk klubb. Nu ska vi fundera på om vi ska acceptera, säger klubbdirektören Ola Danhard till fotbollskanalen.se.

Upplever du budet som seriöst?

- Ja, jag tycker att det är seriöst. Om man ska vara helt korrekt så fick vi ett annat bud på Ludwig för ett tag sedan, men det tackade vi nej till.

Fotbollskanalen.se har tidigare avslöjat att IFK Göteborg vill göra sig av med Logi Valgardsson och att man vill byta honom mot Ludwig Augustinsson, samt en summa pengar till BP. Ola Danhard bekräftar att Blåvitt visar störst intresse.

- IFK har varit hetast på det utan att det behöver vara dom som har lämnat budet, säger han.

Hur ser du på att Blåvitt vill byta vänsterbackar?

- Så kan det alltid vara. Göteborg försöker väl hitta saker som är intressanta om dom vill bli av med honom. Vi kan väl tänka oss att ställa upp om dom vill det, men vi får se vad som händer.

FC Nordsjälland är en av de två danska klubbarna som är intresserade av Ludwig Augustinsson. Ola Danhard bekräftar att ett utländskt lag förbereder bud på vänsterbacken.

- Jag vet att det åtminstone kommer ett bud till. Det är en utländsk klubb som ska lägga bud, utan att nämna namn så kan jag säga att det har skrivits om den klubben, säger Ola Danhard.

Känns det som att ni är på väg att tappa Ludwig?

- Det känns fortfarande 50/50.

Publicerad 2012-12-19 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons