Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fotbollsmåndag tillbaka i TV4: Nytt och spännande programformat

Fotbollsmåndag är tillbaka i TV4. Magasinet med fokus på svensk fotboll gör comeback i samband med den allsvenska premiären.

Magasinet ”Fotbollsmåndag” är tillbaka i TV4. Premiärprogrammet sänds den 4 april, samma kväll som Djurgården tar emot AIK i ett hett Stockholmsderby.
- Det blir en stor satsning i TV4, TV4 Sport och på fotbollskanalen.se. Vi har ett nytt och spännande programformat på gång, säger Emir Osmanbegovic, fotbollschef på TV4.

Ett veckomagasin om svensk fotboll har under de senaste två åren sänts i SVT under namnet "Fotbollskväll". Nu är magasinet tillbaka i TV4, med start 4 april sänds programmet "Fotbollsmåndag".

- I dagsläget har vi ett gäng etablerade fotbollsmagasin som Fotbollskanalen Europa, Club Calcio, Europa League och Ekwall vs Lundh. Med Fotbollsmåndag är vi kompletta och heltäckande, säger Osmanbegovic.

TV4 Gruppen äger rättigheterna till svensk fotboll. Allsvenskan sänds exklusivt i Canal+ medan Superettan, Damallsvenskan och Svenska Cupen sänds i TV4 Sport. Höjdpunkter och videoklipp från Allsvenskan hittar du exklusivt på fotbollskanalen.se.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2011-03-15 kl 18:27
Annons
Annons
Annons