Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fotskadad i tre månader – slog upp skadan igen?

"Jag är extremt orolig". Han var borta i tre månader på grund av en fotskada. Nu fruktar Tobias Eriksson att han slagit upp skadan.
- Ett nytt uppehåll på nästan tre månader är jag inte direkt sugen på, säger Eriksson.

Det var i lördags i miniturneringen mot Djurgården och Mjällby som Eriksson gick sönder.

– Min enda tanke var att skjuta och fokus var helt på bollen. Då kom en Mjällbyspelare och glidtacklade undan bollen och jag sparkade med full kraft in i hans fot, berättar Eriksson för Östran.

Kalmarmittfältaren haltade av planen och fick sitta med foten hårt lindad i högläge – samma fot han skadade i våras och som gjorde att han missade tre månaders spel. Efter matchen blev det rätt till akuten, då hade Eriksson så ont att han inte ens kunde stödja på foten.

– Foten röntgades men som tur var kunde de inte upptäcka någon ny fraktur. Däremot såg de den gamla skadan och just nu är jag extremt orolig för att den skadan har gått upp igen.

Nu tas ett beslut i morgon – fram till dess är det kryckor och vila som gäller.

– Vi har bestämt att det är vila som gäller fram till dess och då ska det bestämmas om det eventuellt ska göras en magnetröntgen.

Men du är orolig?

– Ja, rejält orolig! När jag fick smällen i lördags kändes det precis som i våras när jag skadade foten, och ett nytt uppehåll på nästan tre månader är jag inte direkt sugen på.

Publicerad 2012-06-18 kl 07:31
Annons
Annons
Annons