POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Fulham-försvarare på väg till Trelleborg

Trelleborgs guldklimp Rasmus Bengtsson försvinner troligen i sommar och klubben spanar efter ersättare. Den 21-årige Fulham-backen Adam Watts har provspelat med TFF.

Watts hade däremot otur redan under testträningens första dag då han sträckte sig i baksidan av låret. Så istället för att visa upp sig för tränaren Tom Prahl fick engelsmannen vända hem igen för rehab. Själv är han däremot övertygad om att han kommer tillbaka snart och då för resten av året.

- Jag kommer tillbaka i juni för att spela med killarna här. Sen stannar jag till säsongen är slut i november, säger han till Trelleborgs Allehanda.

Adam Watts tillhör Premier League-klubben Fulham, men har aldrig spelat någon seriematch med klubben. Under våren var han utlånad till League 1-laget Northampton United där det blev fem matcher. Även om Watts är övertygad om att han ska spela med Trelleborg i höst så vill inte klubbledningen bekräfta något.

- Nej han är långt ifrån klar, men han är en av några provspelare vi tittar på, säger tränaren Tom Prahl.

- Vi får se om det blir ett lån till och med augusti eller hela säsongen. Men han är inte vårt enda spår. Det kan bli fler provspelare eller så kan det dyka upp någon som vi har bra koll på redan, säger klubbdirektören Lasse Larsson.

Publicerad 2009-05-28 kl 11:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå