Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Fulham vill inte kommentera MFF-intresse

Jakten på Ola Toivonens ersättare är i full gång. Bland MFF-fansen är Fulhams Eddie Johnson förmål för intensiva diskussioner.
- Vi som klubb kommenterar inte sådant förrän en eventuell övergång är klar, säger en presstalesman för Fulham till fotbollskanalen.se

Redan innan Ola Toivonen var klar för PSV Eindhoven började spekulationerna om vem som skulle komma att ersätta honom i Malmö FF.

Klubben har inte gett några ledtrådar i frågan mer än att man medgivit att det finns spelare man följer, och sportchefen Hasse Borg är sin vana trogen sparsam med kommentarer till de namn som dyker upp i diskussionen kring anfallsförstärkningar i Malmö FF.

Fotbollskanalen.se har tidigare berättat att Fulhams amerikanske anfallare Eddie Johnson är ryktenas man bland MFF-supportrarna och 24-åringens agent har bekräftat att han varit i Malmö, men har inte velat säga något om anledningen till visiten.

Johnsons tillhör Premier League-laget Fulham som han kom till från Kansas City förra året, men spelar för tillfället för Cardiff i The Championship dit han är utlånad. Lånet sträcker sig säsongen ut och sedan är det tänkt att han ska återvända till Fulham.

Såvida inte Malmö FF blandar sig i leken och värvar honom till allsvenskan. Fulham vill inte kommentera huruvida Malmö FF hört sig för om Eddie Johnson.
- Vi vill inte bidra till spekulationerna när det gäller sådant här, säger en presstalesman för Fulham.
- Vi som klubb kommenterar inte sådant officielt förrän en eventuell övergång är klar, först då skulle managern kunna uttala sig.

Publicerad 2009-02-04 kl 19:29