Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais har Wandersons ersättare klar

Gais ser Wanderson som förlorad. Tränarduon Alexander Axén och Benny Lennartsson har redan bestämt vem som tar hans plats.

- Romario blir hans ersättare. Han kommer till och med bli bättre än Wanderson så det finns ingen anledning att köpa in någon ersättare, säger Gais Fotbollschef Tony Persson till FotbollDirekt.se.

Wanderson lämnar Gais.
Så ser det ut att bli. För omkring 20 miljoner kronor lämnar han Sverige och med det ett förmodat jättehål efter sig i Gais.
Gais ordförande Christer Wallin avslöjade nyligen för Eurosport att Wanderson är att betrakta som förlorad:
''Vi har inte mycket att välja på, vi behöver pengarna. Helst hade vi velat ha honom kvar, men det är fotbollens dilemma''.
Men önskenamnet i skytteligavinnarens ställe finns alltså redan i klubben i Romario Pereira. Så någon oro för att Wanderson lämnar finns inte hos Gais ledning.

- Nej, det känner vi inte eftersom Romario redan nu är bättre än vad Wanderson var när han kom till Gais - så är det mest plussidor med det här. Ge Romario ett halv år till. Romario har allt.

Jämför honom med Wanderson? - Minst samma steg och teknik men redan med ett bättre skott.

Men ett nyförvärv kan det lik väl bli.
En del av förväntade Wanderson-miljoner ska användas för att förstärka.

- Vi tänker använda pengarna till att förstärka andra lagdelar, det stämmer. Det kan också handla om att vi stärker upp vår organisation. Vi ska vara smarta och sparsamma med pengarna.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-09 kl 15:49
Annons
Annons
Annons