Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais om Dime - ''Klubbens horisont viktigast''

Gais tuffa hållning av Dime Jankulovski fortsätter. Gais-ledningen tar lätt på kritiken från agenten och har svårt att förstå trotjänarens besvikelse.

- Det blir så ensidigt. Jag menar det är okej för spelare att bara tänka på sig själva, men inte okej när klubben vill se till sitt eget bästa, säger Gais fotbollssansvarige Tony Persson till FotbollDirekt.se.

- Han har velat ha ett femårskontrakt och det är vi inte intresserade av. Det kan vi inte gå med på.

Därmed ingen ljusning för Jankulovski. Och Tony Persson försöker inte sockra situationen - trots den hårda kritiken från Jankulovskis agent i går på FotbollDirekt.
I stället hävdar han det viktiga i att stå över det speciellt känslomässiga gentemot en trotjänare.

- Klart att det är känslor inblandade. Men klubbens horisont är alltid det viktigaste. Vi förstår att Dime vill ha trygghet, men det är så här det fungerar. Visst kan det vara viktigt med en trotjänare men resultat är en färskvara. Jag har själv varit elitspelare och vet hur snabbt allt kan förändras och ta slut.

- Vi har tagit det här beslutet för att det är det bästa för klubben. Vi vill helt enkelt inte just nu skriva ett nytt kontrakt med Dime.

Gais fotbollsansvarige vill emellertid inte utesluta att det går att prata sig igenom det låsta läget.
Ett nytt kontrakt är inte uteslutet.

- Dime har verkligen gjort en bra säsong och jag tycker att vi haft ganska bra samtal. Det finns en bra respekt emellan oss, tycker jag. Men som det är i dag så vill vi alltså inte skriva nytt kontrakt. Vi vill vänta och är villiga att ta risken att han försvinner.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-01 kl 11:00
Annons
Annons
Annons