Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais släpper Santos direkt: "Det känns fantastiskt skönt"

Redan nästa match kan Alvaro Santos spela med Helsingborg.
Gais släpper brassen direkt.
- Det känns fantastiskt skönt, säger han till fotbollskanalen.se.

På onsdagen presenterades 30-åringen för sin nygamla klubb HIF. Men när han kunde ansluta var fortfarande oklart. Örgrytes konkursförvaltare ”ägde” fortfarande forwardens spelrättigheter – men egentligen var han utlånad till Gais säsongen ut.

Nu står det klart att Helsingborg löser Santos från Gais, och om några timmar väntas konkursboet göra detsamma. Då träder ett treårskontrakt i kraft, vilket innebär att redan till söndagens bortamöte med Trelleborg kan det vankas debut.

- Det blir otroligt kul att möte Helsingborgs fans igen. Det är något jag längtat efter. Men mina åtta månader i Gais har också varit mycket bra, säger Santos till fotbollskanalen.se.

Han berättar att det trots allt känns tryggt att veta svart på vitt vilket lag han ska representera framöver.

- Självklart, men det hade inte varit något problem att stanna i Gais året ut. Om det beslutet hade fattats, då hade jag rättat mig efter det, säger Santos.

Den 21 augusti mot HBK får Olympia återse sin gamle gunstling, som under tre säsonger gjorde 35 allsvenska mål för Helsingborg mellan 2000 0ch 2003. Alvaro Santos målsättning är glasklar:

- Jag vill alltid spela fotboll, och göra så bra ifrån mig jag kan för att vinna matcherna. Och i den situationen som HIF är siktar vi såklart på guld.

Publicerad 2011-08-12 kl 18:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons