Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais söker Wandersons ersättare i Argentina

I onsdags reste Gais sportchef till Argentina - för att hitta Wandersons ersättare. Nu avslöjas bilden av spelarna han åkt ner för att spionera på.

- Vi vill ha en lång, snabb och teknisk spelare och efter flera sådana tips bestämde vi oss för att det var värt för Mats (Persson) att resa till Argentina, säger Gais klubbdirektör Sebastian Arby till FotbollDirekt.se.

Wanderson kan snart vara förlorad till Helsingborg. Risken är ju uppenbar att brasilianaren snart är klar för mästarna och Gais agerar nu därefter och är på plats nere i Buenos Aires sedan halv annan vecka

tillbaka - och det med ett enda mål, enligt uppgifter till FotbollDirekt: att förbereda Wandersons ersättare. Affären som - om den verkligen blir av - ser ut att bli den största allsvenska genom tiderna och skulle ge Gais nya resurser på mellan 20 och 25 miljoner kronor.

Så Gais sportchef Mats Persson har onekligen rest i väg med stora väntande resurser i ryggen - även om än så länge fiktiva sådana. Såväl möten som matcher väntar nu Persson i Argentinas huvudstad.
- Det låter så här långt spännande det vi har fått höra. Vår kontakt har sett många av våra matcher den här säsongen och vet exakt vad vi vill ha och behöver. Så dessa forwards är enligt en viss typ.

- Så nu ska Mats rekognisera dessa spelare under en vecka så får vi se.

Enligt tidningen Göteborgsposten finns flera möten inbokade för Mats Persson med legendariska klubbarna Boca Juniors (Diego Maradonas gamla klubb) och River Plate. Och bilden av vad Gais vill ha är alltså solklar.

- Ja, den spelare vi vill ha - det ska vara en anfallare och han ska vara lång och snabb och teknisk. Det är den spelartypen vi söker och det är också vad vår kontakt lovar att han plockat fram åt oss.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-11-20 kl 17:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons