Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gashi: "Bollen skulle bara in"

Ardian Gashi var ingen känd skyttekung i Fredrikstad. I Allsvenskan har han dock låtit tala om sig och det rejält.

Drömmål mot Elfsborg och mot Malmö FF tog han Helsingborg tillbaka in i matchen med ett kvitteringsmål till 1-1.
Han bröt sig fram mellan försvararna och tryckte in bollen förbi Johan Dahlin.
- Den känsla jag hade när jag fick bollen var att bollen bara skulle in. Ingen försvarare skulle få vara i vägen, säger Gashi till FotbollDirekt.se.

- Väldigt skönt att den satt och det målet gav oss ny energi att gå framåt och göra ytterligare mål. Vi borde sen ha avgjort matchen med ett mål till men det gick bra ändå.  

Norrmannen gjorde bara två mål på 26 matcher i Fredrikstad förra säsongen och det fanns därför vissa frågetecken kring hans kapacitet inför den här säsongen. Men efter den inledning han gjort på säsongen har frågetecknen rätats ut till utropstecken.
- Det är inget jag har tänkt på, utan jag är här för att spela fotboll för Helsingborg och göra det så bra jag bara kan och hjälpa laget, säger Gashi.

Om han inte tidigare var medveten om den rivalitet som finns i Skåne mellan Helsingborg och Malmö är han varse den idag.
- Ja, jag fick höra av lagkompisarna att är det någon match man ska vinna under säsongen är det den här. Och jag har förstått att det är stort för stan Helsingborg att vi besegrar Malmö.

Nu har ni ledningen med fem poäng. Med tanke på hur jämn Allsvenskan varit, så är det fem tunga poäng att hämta in för Malmö och ytterligare poäng att hämta in för de jagande lagen bakom.
- Vi försöker titta så lite som möjligt på tabellen. Vi tar en match i taget och nästa gång möter vi ett bra hemmalag - Mjällby. Det blir en svår match.

Publicerad 2010-04-20 kl 23:14
Annons
Annons
Annons