Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Gefles nyförvärv tvingas till operation

Allsvenskan

Gefles nyförvärv James Frempong har inte kunnat spela en enda sekund den här säsongen. Nu står det klart att han måste operera sitt skadade knä.

- Det är tråkigt att det händer nu när allsvenskan precis har börjat men jag hoppas att jag kan vara tillbaka snart, säger han till Gävle Nyhetsbyrå.

James Frempong lämnade Örebro för spel med Gefle inför den här säsongen och hoppades få en nytändning i karriären men i stället för att vara med på träningsplanen har han mest hållit till i rehabiliteringsrummet, då han haft känning av ett ont knä.

Nu har knäet undersökts och skadan har visat sig vara mer allvarlig än vad som först befarat. Han har en trasig menisk och kommer nu att genomgå en titthålsoperation av den kände läkaren Leif Swärd i Göteborg.

Annons

Men det är ingen ny erfarenhet för Frempong, då han haft en meniskskada tidigare.
- Då tog det två månader innan jag kunde spela fotboll igen. Men då var det större skador än vad det är nu, både på yttre och inre menisken, säger Frempong.

Publicerad 2010-04-09 kl 12:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto