Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gerhardsson sågar Sandberg: "Blir patetiskt tycker jag"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Roger Sandberg var ursinnig på Paulinho och anklagade honom för filmning i Gefles möte med Häcken. Nu svarar motståndartränaren Peter Gerhardsson.
– Jag tycker att det blir patetiskt, säger Gerhardsson Enligt Expressen.

När Häcken tog emot Gefle på Bravida Arena 8 augusti fällde en omdiskuterad situation avgörandet. Domaren blåste straff efter att brassestjärnan Paulinho gått omkull i duell med målvakten Emil Hedvall, men gästerna sågade bedömningen och kallade alltsammans för en filmning. Enligt tränaren Roger Sandberg var Paulinhos agerande "pinsamt" och borde snarare ha resulterat i ett gult kort än i ett läge att kvittera till 1-1 (en chans Paulinho också förvaltade).

Nu väntar nya utmaningar för bägge lagen, men uppenbarligen fortsätter kontroversen att gnaga de inblandade. Inför Häckens kommande derby mot IFK Göteborg kommenterar Peter Gerhardsson kollegan Sandbergs uttalanden från förra helgen – och tycks inte ha mycket till övers för hans anklagelser.

– När man tittar på den (närkampen mellan Hedvall och Paulinho) efteråt så är det en klar kontakt. Jag skulle vilja säga att det är Paulinhos skicklighet – det är få spelare i allsvenskan som har den och det modet att kliva in i situationen – i kombination med målvaktens oskicklighet. Det är ett klumpigt målvaktsingripande som ligger till grund för det här, säger Gerhardsson till Häckens hemsida enligt Expressen.

– Roger kanske ska satsa på att bli elitdomare med den synen att han från sin position – som är sämre än min – kan se att det inte är någon touch. Det blir patetiskt, tycker jag att i eftermälet sitta och prata om sådana saker.

Publicerad 2015-08-14 kl 16:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons