Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gerzic: "Känns som man blev överkörd av ett tåg"

Allsvenskan

GÖTEBORG: Örebro åkte på en käftsmäll modell värre när laget blev utskåpade med 6-0 av IFK Göteborg. Efter matchen hade Nordin Gerzic inte svårt att sätta ord på känslorna.
- Det känns som man blev överkörd av ett tåg, säger han.

Alexander Axén sammanfattade matchen ganska bra när han sa att IFK Göteborg kändes arga och att det var otur att det kom mot just Örebro. För Örebro hade inget att sätta emot på Gamla Ullevi. Matchen var över efter 25 minuter.

- I en bortamatch oavsett vilka du möter vill du hålla tätt första 20. Särskilt mot topplagen för de vill ofta göra tidiga mål. Sen brukar det lugna ner sig. Idag ligger vi under med 3-0 efter 20 minuter. Sen gör dom ett fjärde mål innan paus. I pausen pratar vi om att hålla tätt, då tar det tre minuter sen gör dom 5-0 … vad ska man göra? Man får ta det som en träning och jobba med sig själv, säger Gerzic.

ANNONS

Tyngsta förlusten i karriären?
- Det är aldrig kul att förlora, framförallt inte med 6-0. Det har aldrig hänt mig tidigare men det är bara att gräva en grop och lägga sig. Tyvärr det är fotboll.

Hur förklarar man en sådan förlust?
- Det går ju inte att förklara … dom gör 6-0 och vi är dåliga. Det känns som att dom pissar på oss idag. Fotboll är det inte ett lag som är bra eller ett lag som är dåligt. Det är alltid både och. Det går att leta efter saker men varje mål vi släpper in är misstag bakom. Men Blåvitt gör det jävligt bra så det är bara att lyfta på hatten.

Tung hemresa?
- Alltid tunga hemresor när man har förlorat. Detta kanske låter dumt men det kan vara bättre med en sådan här förlust än att förlora med 1-0. Nu finns det ingen återvändo.

Känslan nu?
- Att det känns som man blev överkörd av ett tåg ...

ANNONS

Se halvtidsintervjun med en besviken Gerzic i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-02 kl 21:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto