Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gif-kaptenen om schismen: "Som att ha Mourinho och Guardiola i samma båt"

Allsvenskan

Nyligen lämnade fystränare Joakim Svedberg Gif Sundsvall efter en schism med tränare Joel Cedergren.
- Det blir som att ha Pep Guardiola och José Mourinho i samma båt, det funkar kanske inte riktigt, säger lagkapten Tommy Naurin till Sundsvalls Tidning.

1:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

I söndags valde Joakim Svedberg att lämna sin roll som fystränare i Gif Sundsvall. I samband med det riktade Svedberg hård kritik mot Giffarnas tränare Joel Cedergren.

- Huvudanledningen är stora samarbetsproblem med Joel Cedergren. Vi har totalt olika synsätt på hur vi ska utveckla laget och gruppen, sa Svedberg till Sundsvalls Tidning.

Gif Sundsvalls lagkapten Tommy Naurin är ledsen över att Svedberg lämnar klubben.

- Jocke är en fantastisk människa som det är svårt att inte tycka om. På så sätt är det en rätt stor förlust för gruppen tyvärr. Det var inte helt känslokallt när han sa att inte han kommer vara med oss mer. Det är lite sorgligt tycker jag, säger målvakten till Sundsvalls Tidning.

ANNONS

Angående schismen mellan Svedberg och Cedergren säger Naurin så här:

- Båda kan ha bra åsikter, men det blir som att ha Pep Guardiola och José Mourinho i samma båt, det funkar kanske inte riktigt. Jag hade hoppats att de skulle kunnat mötas upp, men jag har förståelse för att de inte gör det. Man kan inte vika sig för varandra och bara göra något halvhjärtat heller.

ST: Har gruppen märkt av samarbetssvårigheterna hos ledarna?
- Det har absolut inte märkts, de har skött sig oerhört professionellt. En konflikt kan vi spelare inte säga att det har varit, däremot meningsskiljaktigheter. Jag tror inte att Joel och Jocke tycker illa om varandra heller, det är upplägget de inte kommer överens om. Gruppen har absolut inte tagit skada av deras relation.

Se höjdpunkterna från Sundsvalls möte med Östersund i spelaren ovan.

ANNONS

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-06-06 kl 11:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto