Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Gif-tränaren rasar mot domaren

Sundsvall åkte på en tung förlust mot Hammarby efter Christian Traorés sena segermål. Men det var utvisningen på anfallaren Hannes Sigurdsson som gjorde tränaren Per-Joar Hansen mest förbaskad efteråt.

- Av alla utvisningar så var den här den sämsta jag sett. Domaren provocerar fram det röda kortet, säger tränaren Per-Joar Hansen till FotbollDirekt.se.

Situationen som gjorde Hansen upprörd kom strax efter Sundsvalls kvittering, där Hammarbys Carlos Gaete slog in bollen i eget mål.

Hemmalagets Hannes Sigurdsson fick först gult kort varpå han ifrågasatte varför och blev utvisad.
- Det är ett matchavgörande domslut. Domaren visar ingen spelförståelse och situationen som ger gult kort är en 50/50-duell. Klart att spelaren måste få reagera, rasar Sundsvallstränaren.

- Jag har pratat med Hannes efteråt och han är fruktansvärt besviken på domaren (Tobias Mattsson). Hans ord litar jag mer på än domarens.

Innan Sundsvalls kvittering hade Louay Chanko gett gästerna ledningen med ett mycket vackert frisparksmål.

När sedan Sigurdssons utvisning kom tryckte Hammarby på och fick utdelning i matchens sista sekund genom Christian Traoré.

- Vi var rejält på gång i början av andra halvlek men allt förstördes av utvisningen. Jag hoppas man agerar mot de domare som inte håller måttet, för det är alltid samma domare som det är problem med, menar Sundsvallstränaren, vars lag på allvar är indragna i bottenstriden.

För Hammarby innebar segern att man hakar på guldstriden. Laget är sju poäng efter serieledarna Kalmar med tolv omgångar kvar.

Publicerad 2008-08-11 kl 22:31
Annons
Annons
Annons