Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
37v

Graham Potter förlänger kontraktet med ÖFK: "Det stämmer"

Foto: Bildbyrån.

Graham Potter förlänger kontraktet med Östersund.
Succétränaren har skrivit på för fyra nya år.
- Väldigt tillfredsställande, säger klubbens ordförande Daniel Kindberg till Fotbollskanalen.

Graham Potter har efter succén med Östersund kopplats ihop med flera engelska klubbar. Bland annat har West Bromwich och Stoke rapporterats vara aktuella som ny destination för Potter.

Men i stället för en flytt tillbaka till England har tränaren nu förlängt sitt kontrakt med Östersund.

Expressen var först att rapportera om att parterna kommit överens om ett nytt kontrakt – och uppgifterna bekräftas av Daniel Kindberg när Fotbollskanalen når honom. Kontraktet är på fyra år.

- Det stämmer, han har skrivit ett nytt fyraårsavtal, säger han till Fotbollskanalen.

Potter själv säger till OSD Sport att det aldrig varit aktuellt att flytta:

- Jag har aldrig varit på väg härifrån. Det har aldrig funnits någon sanning i det som skrivits, men det är ju alltid spekulationer inom fotbollen.

- Man kan se det som ett bevis på hur bra jag trivs här. Det finns mycket jobb kvar att göra innan jag lämnar ÖFK.

Daniel Kindberg, ordförande:

- För mig som ordförande och fotbollsledare är det väldigt tillfredsställande att vi med en tydlighet och trygghet kan fortsätta på vår inslagna väg som vi hållit på med en längre tid. Det är en viktig signal också för våra medarbetare och spelare att spelplanen är klar och att alla vet vilka som sitter vid rodret.

- Det är en fantastisk tränare, vän och ledare. Vi har en väldigt bra arbetsrelation som borgar för att nå fina prestationer och fina resultat.

Graham Potter kom till Östersund redan 2011 då laget huserade i division 2. Därefter har engelsmannen lett laget genom seriesystemet - och under hösten och vintern har man som bekant gjort stor succé i Europa League.

- Jag trivs så fantastiskt bra i den här klubben med spelare, ledare och alla andra människor som är involverade. Jag trivs också att bo här i Jämtland så jag kan inte ge något svar på hur länge jag är kvar. Jo, förresten, det kan jag. När jag känner att jag inte längre kan utveckla och förbättra det här laget. Då tackar jag för mig.

Publicerad 2018-03-20 kl 15:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons