Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Grahn ytterst nära Örebro: Vi behöver en ledare

Allsvenskan

Örebro ska ersätta Nordin Gerzic och enligt fotbollskanalen.ses uppgifter är man nu väldigt nära Tobias Grahn.
- Jag hoppas vi kan presentera något relativt snart. Vi pratar om dagar, säger sportchefen Lennart Sjögren.

Örebros har fått ett rejält ekonomiskt lyft efter försäljningen av Nordin Gerzic för dryga sju miljoner. Nu har man de resurser som krävs för att ersätta honom på mittfältet. Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är Tobias Grahn klar inom kort.
- Det är en bra fotbollsspelare med ledaregenskaper och stark karaktär, säger Lennart Sjögren.

Han berättar att Grahn och Louay Chanko, som fotbollskanalen.se tidigare avslöjat klubbens intresse för, är två av namnen som diskuterats.
- Men vilka vi går vidare med tar vi internt, säger han.

Men ni kommer att ersätta Gerzic?
- Ja, vi har känt till det här ett tag och då har vi jobbat parallellt med att få in en spelare till truppen. Tanken är att vi ska ersätta Nordin. Vi kommer att förstärka ytterligare med minst en mittfältare.

Annons

Hur långt har ni kommit?
- Det har pågått en längre tid så jag hoppas vi kan presentera något relativt snart. Vi pratar om dagar.

Och när Sjögren beskriver vilken typ av spelare han söker återkommer orden till karaktär och ledaregenskaper. Ord han hade nära till hands när han beskrev Tobias Grahn.
- Vi behöver en ledare på planen. Vi tappar Nordback och vi tappar Kihlberg och det är två stycken som var bra för truppen även utanför planen med sina ledaregenskaper. Vi måste få in någon som har sådana egenskaper.

Även Gais har visat intresse för Tobias Grahn men nyligen såg det ut som att New York Red Bulls var det hetaste alternativet. Men uppgifter från en källa i Örebro uppger att pengarna klubben fick in från försäljningen av Nordin Gerzic möjliggjorde att Örebro kunde höja sitt erbjudande till Grahn. Något som fick honom att tänka om.

Annons

Klockan 15.00 på fredagen har Örebro kallat till presskonferens. Då kan det mycket väl vara Tobias Grahn som presenteras.

Publicerad 2012-02-02 kl 22:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto