Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Grattis - ny vinnare korad i Ekwall vs Lundhs resetävling

Nästa

Avbryt
Försök igen

En ny vinnare har tagits fram i Ekwall vs Lundhs resetävling där du kan vinna en fotbollsresa för två.

Fotbollskanalen.se i samarbete med Nickes.Com ger dig chansen att vinna en fotbollsresa för två till värdet av 12 000 kronor under våren.

Svara på en fråga som ställs i Ekwall vs Lundh varje vecka och vinner du har du chansen att bli den som vinner fotbollsresan.

Senaste programmets fråga var "Vad heter Ajax arena?". Vinnare blev Andreas Isberg från Vänersborg som visste att det handlade om Amsterdam ArenA.

I varje program gäller det dels att svara rätt på en fråga och dels att motivera varför just du ska vinna priset. En vinnare plockas sedan ut för varje program. De tolv vinnarna gör upp i en spännande final som avgörs på fotbollskanalen.se. Då avgör folket! Det är nämligen våra läsare som kommer att rösta fram vilken av de tolv motiveringarna som är bäst - och vem som därmed tar hem den exklusiva fotbollsresan.

Häng med i veckans fråga!

Så här svarade vinnaren Andreas på frågan:

Min motivering är att jag skulle vilja ta med farsan min på en fotbollsresa ut i Europa. Han har under alla år i min uppväxt pratat om att vi ska åka iväg men av olika anledningar har detta aldrig blivit av. Jag har nu hunnit bli 26 år och känner att jag nog får ta tag i detta själv.

Publicerad 2010-04-12 kl 10:57
Annons
Annons
Annons