Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Grattis - ny vinnare korad i Ekwall vs Lundhs resetävling

Nästa

Avbryt
Försök igen

En ny vinnare har tagits fram i Ekwall vs Lundhs resetävling där du kan vinna en fotbollsresa för två.

Fotbollskanalen.se i samarbete med Nickes.Com ger dig chansen att vinna en fotbollsresa för två till värdet av 12 000 kronor under våren.

Svara på en fråga som ställs i Ekwall vs Lundh varje vecka och vinner du har du chansen att bli den som vinner fotbollsresan.

Senaste programmets fråga var "Vad heter Manchester Citys hemmaarena?" Vinnare blev Adam Nordahl från Västerås som visste att det handlade om City of Manchester Stadium.

I varje program gäller det dels att svara rätt på en fråga och dels att motivera varför just du ska vinna priset. En vinnare plockas sedan ut för varje program. De tolv vinnarna gör upp i en spännande final som avgörs på fotbollskanalen.se. Då avgör folket! Det är nämligen våra läsare som kommer att rösta fram vilken av de tolv motiveringarna som är bäst - och vem som därmed tar hem den exklusiva fotbollsresan.

Häng med i veckans fråga!

Så här motiverade Adam varför han skulle vinna:

"Jag heter Adam Nordahl och är 16 år och jag skulle vilja åka till italien och till milano för att se milan spela.

Jag skulle vilja åka dit för jag är släkt med Gunnar Nordahl, Gunnar är min farfars bror. Varje gång jag var hemma hos farfar så brukade han jämt berätta historier från tiden när gunnar spelade han berättade att staden var så himla vacker och fotbollen var fantastisk och mycket mer. Det var gunnar som hade berättad alla dom här sakerna och han hade även varit där och kollat på honom.

Min farfar som hete gösta som är tyvär är död idag. en av dom bästa sakerna som jag fick när jag var liten var en milan kitt med tröja, shorts och strumpor jag har det där kiten kvar även idag. En av det största sakerna som någonsin kommer hända i mitt liv är att få åka till milan och få kolla på fotboll för att se om allt är så fantastiskt som min farfar gösta sa. Min mamma har alltid velat åka till italien och kolla på fotboll så jag vill också ge det här till henne som en present. "

Publicerad 2010-04-22 kl 18:32
Annons
Annons
Annons