Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Grzelaks besked om fler AIK-förvärv: "Vi har alltid möten"

Europa Conference League Kval

SOLNA. Jobbar AIK på att värva mer innan transferfönstret stänger?
Tränaren Bartosz Grzelak ger följande besked till Fotbollskanalen:
- Vi har alltid möten och ser över truppen.

Foto: Bildbyrån

AIK har i sommar lagt stora pengar på att värva in John Guidetti från Deportivo Alaves i La Liga. Men blir det fler nyförvärv än så innan transferfönstret stänger natten till fredag i nästa vecka? Det är just nu oklart.

Sportchefen Henrik Jurelius och vd:n Manuel Lindberg har hintat om att det finns ekonomiska knutar som måste lösas för att de svartgula ska kunna värva mer och tränaren Bartosz Grzelak förklarar att det är beskedet som han har fått från ledningen.

När Fotbollskanalen under onsdagen, med en dryg vecka kvar till att fönstret stänger, frågar Grzelak om AIK jobbar på att förstärka truppen svarar tränaren:

ANNONS

- Det enda jag kan säga är att vi alltid har möten och ser över truppen. Det har varit så under den här sommaren också. Sen är det som Jurelius och Manuel varit inne på tidigare kring ekonomi, det gäller att sälja först och köpa sen. Den biten får de sköta.

Grzelak fortsätter:

- Utifrån mitt perspektiv är det så att den truppen jag har är den som jag jobbar med och tror på. Vi har en trupp med många unga talangfulla spelare, och sen har vi några rutinerade gubbar som alltid ligger på en hög nivå och levererar. Det är ett bra gäng. Man ska vara bra om man ska komma in i den här truppen. Så kan jag säga.

Publicerad 2022-08-03 kl 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto