Hammarby vann det allsvenska genrepet mot KuPS.
Detta efter att Deniz Gül svarat för ett av målen i 2-0-segern.

Avbryt
Försök igen

I spelaren ser du ett studioprogram inför Hammarbys säsong.

Nästa söndag inleder Hammarby allsvenskan genom att gästas av Kalmar FF hemma på Tele2 Arena. Under lördagen var det således dags för det allsvenska genrepet när Kim Hellbergs manskap gästades av finska KuPS.

Då gick Hammarby-spelarna ut och satte högsta fart från start. Detta resulterade också i att Hammarby kunde ta ledningen efter tio minuters spel.

Nahir Besara hittade fram till Deniz Gül med en genomskärare. Den unge anfallaren sprintade sig sedan loss innan han med ett distinkt vänsteravslut spräckte nollan, via ribbans underkant.

Målet var välkommet för Gül, som fick chansen från start när Jusef Erabi saknades på grund av en samling med det svenska U21-landslaget.

Därefter kunde Hammarby bevaka sin ledning och när matchen gick in i sin 89:e minut kunde Nahir Besara återigen agera framspelare när han hittade fram till Abdelrahman Boudah som fastställe slutresultatet 2-0.

Hammarbys startelva: Blazevic – Skoglund, Vagic, Fenger, Karlsson – Hammar, Tekie, Besara – Johansson Schellas, Gül, Boudah.

Publicerad 2024-03-23 kl 15:10