Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hägg-Johansson lämnar Kalmar FF: "Dags för en ny utmaning"

Allsvenskan

Lucas Hägg-Johansson lämnar Kalmar FF efter tio år.
Hans kontrakt löpte ut efter 2021 och det kommer inte förlängas.
- Det är för min egen del dags för en ny utmaning, säger han i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

I början av 2012 anslöt Lucas Hägg-Johansson till Kalmar U19-lag. Sedan dess har han tillhört föreningen, men har under två sejourer lånats ut till Oskarshamn. Nu har målvaktens kontrakt löpt ut och det står klart att han lämnar klubben.

- Jag är otroligt tacksam för allt det som Kalmar gett mig under de tio år som jag spenderat i staden och framförallt som representant för er, Kalmariter och supportrar till Kalmar FF. Vi har haft hårda prövningar. Det har varit år där vi varit uträknade men där vi aldrig gett oss, när det har gällt som mest så har vi alltid varit som starkast, säger han själv i pressmeddelandet.

Annons

Hägg-Johansson fortsätter sedan med att tacka många av dem som varit involverade under hans tid i Kalmar FF, supportrar såväl som ledare, och avslutar med tränaren han haft under den sista säsongen.

- Min uppskattning och tack går även till Henrik Rydström för den vision du har för dina spelare och föreningen, det är ett sant nöje att verka under ditt ledarskap. Men nu är det tid för våra vägar att skiljas för den här gången. Det är för min egen del dags för en ny utmaning. En utmaning där jag förhoppningsvis kan få ut så mycket som möjligt av min kapacitet och växa ytterligare, som person och som fotbollsspelare. Jag ser på framtiden med optimism och förväntan, både för min del men även för föreningen.

27-åringen har totalt gjort 129 matcher och bidragit med 30 hållna nollor för Kalmar FF sedan han debuterade i allsvenskan 2016.

Annons
Publicerad 2022-01-04 kl 10:22
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto