Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Haglund lämnar Hammarby: "Det har varit en ära"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Philip Haglund har ett utgående kontrakt med Hammarby. Nu är det klart att 29-åringen lämnar klubben.
- Jag är otroligt stolt och glad över att ha fått representera Hammarby, säger Haglund till klubbens hemsida.

I december 2014 kom Philip Haglund till Hammarby från IFK Göteborg. Efter två säsonger i klubben lämnar nu mittfältaren, som också spelat mittback.

- Jag är otroligt stolt och glad över att ha fått representera Hammarby och Södermalm. Jag vill tacka alla människor i och runt klubben för allt underbart engagemang och för alla minnen som jag kommer bära med mig resten av mitt liv. Jag kommer för alltid ha en del av mitt hjärta kvar i föreningen. Det har varit en ära, säger Haglund till klubbens hemsida.

29-åringen startade 22 allsvenska matcher för Hammarby den här säsongen och var själv inställd på att förlänga sitt utgående kontrakt med klubben.

- Ja, det var det i och med att det också var så det kändes från Mats (Jingblad, sportchef) när vi pratade första gången. Även när jag pratat med Nanne (Bergstrand, fd tränare) så känns det som hans inställning var att jag skulle vara kvar. Sen kunde jag väl känna av en osäkerhet kring hur det skulle bli med Nanne, säger Haglund till FotbollDirekt.

Hammabys sportchef Mats Jingblad:

- Vi är väldigt tacksamma för Philips tid i Hammarby. Han har varit ytterst professionell som spelare, och dessutom en människa vi har uppskattat att ha i klubben. Vi önskar honom lycka till i den fortsatta karriären, säger Jingblad till klubbens hemsida.

Se Philip Haglunds mål mot IFK Göteborg i slutet på augusti i spelaren ovan.

Publicerad 2016-12-05 kl 19:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons