Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Haksabanovic: "Jag vill inte göra samma misstag som många andra"

Foto: SCANPIX

Sead Haksabanovic såg ut att gå till Club Brugge. Men istället förlängde 17-åringen sitt kontrakt med Halmstad.
- Jag ville inte göra om samma misstag som många andra talanger som tagit ett för stort förstasteg och sedan försvunnit, säger Haksabanovic till Hallandsposten.

Belgiska storklubben Club Brugge erbjöd Halmstads talang Sead Haksabanovic ett 3,5-årskontrakt. Förhandlingarna var nästan klara och bara detaljer återstod, då kom vändningen och 17-åringen valde istället att skriva på ett nytt kontrakt med HBK, som sträcker sig fram till 2019.

- Jag ville inte göra om samma misstag som många andra talanger som tagit ett för stort förstasteg och sedan försvunnit. Utan nu vill jag upp en nivå till och etablera mig i allsvenskan, berättar Haksabanovic för Hallandsposten.

HBK-talangen medger att det var lockande att skriva på för Club Brugge. Den belgiska klubben verkar fortsatt vilja följa Haksabanovic.

- De hade full förståelse, vilket kändes skönt, men sa samtidigt att de skulle ha fortsatt koll på mig, säger 17-åringen.

Haksabanovic är nu glad över att allt är klart och han vet var han spelar nästa säsong.

- Det känns extra bra att veta så nu känns det skönt att allt är över så att jag kan fokusera på HBK och allsvenskan nästa säsong. För det har varit mycket tankar som snurrat de senaste veckorna.

Publicerad 2016-12-17 kl 19:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons