POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Haksabanovic valde bort AIK: "Var för lite pengar"

Foto: Bildbyrån

Sead Haksabanovic spelar i IFK Norrköping kommande säsong.
En av anledningarna? AIK:s kontraktsförslag var inte tillräckligt bra.
- Det var för lite pengar, säger Haksabanovic i podcasten Studio Allsvenskan.

I vintras var Sead Haksabanovic, 19, aktuell för AIK, men i stället valde mittfältaren att skriva på för IFK Norrköping.

I podcasten Studio Allsvenskan berättar Haksabanovic om valet och att den ekonomiska aspekten var en anledning till varför han inte valde spel i Gnaget.

– Det var för lite pengar. Sedan ringde Jozo (Palac, agent) mig och sa att Norrköping hade gett mig ett bättre kontrakt. Då kom Norrköping in i bilden för mig, jag snackade med Jens och då kändes det bättre, säger Haksabanovic i podcasten enligt FotbollSthlm.

I podcasten fick Haksabanovic också frågan om han och hans agent förhandlade med AIK.

– AIK gav mig ett förslag först och då backade jag. Då backade de också, för de tyckte det var för mycket pengar. Då var det inte lika intressant för båda.

AIK och Norrköping var inte de enda klubbarna i Sverige som var intresserade av Haksabanovic. I en intervju med Fotbollskanalen från tidigare i februari berättade 19-åringen att Hammarby också var ute efter mittfältarens signatur.

- Det var aldrig så nära att jag skrev på (för något annat lag). Det var lite snack bara, men när Norrköping och Jens kom in så kände jag att det var rätt val för mig, sa 19-åringen då.

Publicerad 2019-02-20 kl 12:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå